Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці ліквідували загоряння допоміжної споруди

29 вересня о 15:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному домогосподарстві на вул. Г.Калнишевського у м. Тростянець.



29 вересня о 15:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному домогосподарстві на вул. Г.Калнишевського у м. Тростянець. На гасіння направили черговий караул 24-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що вогонь охопив по всій площі дерев’яну допоміжну споруду. Виникла загроза для розташованої поруч господарчої споруди – дровника. О 15:21 вогнеборці локалізували загоряння та відвернули небезпеку, і вже о 15:22 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння залучалося 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як з’ясувалося, пожежа сталася в домогосподарстві багатодітної родини. Виявив загоряння старший син. Господарка разом з матір’ю та старшим сином намагалася приборкати пожежу самотужки. А сусідка викликала рятувальників. Опалення та освітлення в споруді відсутнє. За попередніми свідченнями господарки, вона раніше заставала молодших дітей за грою сірниками. Припустима причина загоряння – дитячі пустощі з вогнем.

Вкотре закликаємо батьків та дорослих зберігати сірники та інші джерела відкритого вогню в недосяжних для малечі місцях, не залишати дітей без нагляду, контролювати їх дозвілля та роз’яснювати дітям до яких небезпечних наслідків можуть призвести пустощі з вогнем!

Управління ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: