Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці приборкали загоряння житлового будинку

23 вересня о 15:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Миколаївка, Сумського району.



23 вересня о 15:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с. Миколаївка, Сумського району. На гасіння направили відділення 29-го державного пожежно-рятувального посту.

По прибутті на місце виклику було встановлено, що полум'я охопило покрівлю по всій площі, перекриття на площі до 20 кв. м та речі домашнього вжитку. Також приборкання пожежі потребувало значної кількості води, тому автоцистерни довелося направляти для дозаправки від водонапірної башти, яка знаходилася в 3,5 км від місця пожежі.

О 16:44 рятувальники локалізували загоряння та відвернули небезпеку перекидання вогню на весь будинок та поруч розташовані дві господарчі споруди. О 18:46 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 3 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 1 автомобіль та 2 працівники місцевої пожежної команди с. Миколаївка.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: