Завантаження ...

У СумДУ відбулася серія заходів у рамках проєкту за підтримки Міністерства закордонних справ ФРН

Близько 100 студентів Сумського державного університету долучилися у вересні до заходів у рамках проєкту «Разом – ми сила, або ХОЧУ стати блогером»



Близько 100 студентів Сумського державного університету долучилися у вересні до заходів у рамках проєкту «Разом – ми сила, або ХОЧУ стати блогером», що проводились у форматі блог-кафе, під час яких розвивали навички з блогерства та адвокації.

«Проєкт спрямований на те, щоб навчити молодь впливати на органи місцевої влади, бізнес, громадські об'єднання за допомогою власних блогів. Наразі інтернет і соціальні мережі відіграють надзвичайно важливу роль, а особисті сторінки тепер – не лише можливість поділитися власними фото, але й найбільш ефективний спосіб швидкої комунікації, зокрема з тими, з ким традиційні методи спілкування є важкодоступними», - зазначила координатор проєкту Марина Осюхіна.


Участь у заходах була безкоштовною, однак кількість учасників – обмеженою через карантин.

Учасники проєкту продовжують створення власних блогів на адвокаційну тематику, а також готуються до фінального форуму, на якому представники Сумської та Чернігівської областей зможуть обмінятися досвідом і досягненнями.

Проєкт «Разом – ми сила, або ХОЧУ стати блогером» реалізується Сумським державним університетом спільно з ГО «Молодіжна медіаспілка (ММС)» у співпраці з німецькою організацією «Сultures Interactive», ГО «Фундація Прав Людини» та фінансується коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: