Завантаження ...

На Сумщині 16 вересня вогнеборці двічі ліквідовували загоряння господарчих споруд

16 вересня о 17:30, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про пожежу в господарчій споруді вул. Київський Шлях в м. Глухів. Про пожежу повідомили сусіди



16 вересня о 17:30, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про пожежу в господарчій споруді вул. Київський Шлях в м. Глухів. Про пожежу повідомили сусіди, які побачили дим та полум’я з – під покрівлі. На місце події було направлено черговий караул 19 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено господарчу споруду по всій площі та речі домашнього вжитку, утворилась загроза подальшого поширення вогню на поруч розташований житловий будинок.

О 17:47 загоряння локалізували, а о 18:07 – витративши на гасіння майже 5 тон води, повністю ліквідували.

Схожий випадок мав місце в Глухівському районі. О 19:58, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди по вул. Пивоварова в с. Черневе. Повідомлення надійшло від господарки, яка побачила охоплену вогнем споруду з вікна. На місце події було направлено черговий караул 19 – ї Державної пожежно – рятувальної частини та 39-й Державний пожежно-рятувальний пост.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено велосипед, вікна, ворота, вхідні двері, стіни, покрівля та перекриття по всій площі, утворилась загроза подальшого поширення вогню на житловий будинок. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранту, який був розташована на відстані 250 м від осередку горіння.

О 20:40 загоряння локалізували, а о 21:56 – витративши на гасіння майже 10 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 9 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: