Завантаження ...

На Сумщині 10 вересня рятувальники двічі надавали допомогу громадянам

10 вересня о 09:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по вул. Дніпропетровська в м. Охтирка.



10 вересня о 09:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по вул. Дніпропетровська в м. Охтирка. За попередніми даними в квартирі перебувала жінка похилого віку, яка тривалий час не відповідала на дзвінки та не відкривала двері.

На місце виклику прибуло відділення 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Працівники Служби порятунку за допомогою шансового інструменту відчинила двері та потрапили до квартири. Після чого, передали стареньку її сину.

Того ж дня, схожий випадок стався у м. Глухів по вул. Ковпака. Об 11:02 на лінію екстреного виклику "101" надійшло повідомлення від сусідів про необхідність надання допомоги жінці похилого віку, яка самостійно не могла відчинити двері квартири. На місце події було залучено відділення 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Після прибуття рятувальники за допомогою шансового інструменту відчинили двері помешкання. Після цього, жінку передали медичним працівникам. Всього для надання допомоги в обох випадках залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: