Завантаження ...

У Сумах під час ліквідації пожежі в 9-ти поверховому житловому будинку виявлено тіло людини

04 вресня о 09:57, на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про сильне задимлення на сходовій клітині 9-ти поверхового житлового будинку по вул. Засумська, обласного центру.



04 вресня о 09:57, на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про сильне задимлення на сходовій клітині 9-ти поверхового житлового будинку по вул. Засумська, обласного центру. На місце події виїжджав черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Горіння відбувалось в однокімнатній квартирі на 3-му поверсі. Щоб оперативно дістатися до епіцентру пожежі довелось зламувати вхідні двері помешкання. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апарата для захисту органі дихання. Провівши розвідку було встановлено, що горить диван, а вогонь почав поширюватись на речі домашнього вжитку. В кімнаті де відбувалось горіння виявили тіло жінки (1945 р.н.) без ознак життя.

О 10:10 пожежу локалізували, о 10:16 ліквідували та запобігли перекидання вогню на сусідні квартири.

Причина пожежі встановлюється.

Всього на місці події працювало 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У ДСНС України у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: