Завантаження ...

На Сумщині відбувся забіг у пам’ять загиблих воїнів АТО

29 серпня в обласному центрі відбувся символічний забіг у пам'ять загиблих воїнів АТО «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ». Участь в акції міг взяти кожен бажаючий.



29 серпня в обласному центрі відбувся символічний забіг у пам'ять загиблих воїнів АТО «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ». Участь в акції міг взяти кожен бажаючий. Під час забігу не визначали кращих на швидкість і вправність. Таким чином учасники забігу віддали шану тим, хто віддав своє життя за мир над нашими головами

За словами начальника обласного управління молоді і спорту Євгена Походні, «Шаную воїнів, біжу за героїв України» – це традиція щорічного вшанування пам’яті полеглих воїнів. Це можливість пробігти за кожного з тих, хто захищав нас від війни, подякувати та підтримати близьких наших героїв.

Цього року захід об’єднав близько 100 учасників з Державного ліцею-інтернату з посиленою військовою фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка, Державної прикордонної служби України, Сумського обласного військового комісаріату, 27-ої Сумської реактивної бригади, а також всіх бажаючих гостей та жителів м. Суми.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: