Завантаження ...

На Сумщині поліція встановлює причини та обставини двох ДТП з потерпілими

У першому випадку аварія сталася в смт. Краснопілля, по вулиці Перемоги. В другому - поблизу Охтирки. В результаті обох зіткнень до лікарні потрапили четверо потерпілих громадян.



У першому випадку аварія сталася в смт. Краснопілля, по вулиці Перемоги. В другому - поблизу Охтирки. В результаті обох зіткнень до лікарні потрапили четверо потерпілих громадян.

Як попередньо встановили краснопільські правоохоронці, 17-річний водій автомобіля ВАЗ-2112 допустив зіткнення з мопедом Спарк, що рухався по головній дорозі. За кермом двоколісника перебував 16-річний хлопець.

У результаті зіткнення отримав тілесні ушкодження та каретою «швидкої» був госпіталізований до лікарні 16-річний пасажир мопеда.

Поліцейські стосовно батьків обох неповнолітніх водіїв склали адміністративні матеріали за порушення ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей).

У другому випадку «не розминулися» два легковики. Рухаючись по автодорозі Харків-Охтирка, 27-річний водій Форда не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з автомобілем Хюндай, яким керувала 32-річна жінка.

Внаслідок аварії водійка Хюндая та дві пасажирки Форда отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Поліція вилучила транспортні засоби та помістила їх на спецмайданчик.

За фактами обох дорожньо-транспортних подій слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 та ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Тривають досудові розслідування.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: