Завантаження ...

На Сумщині рятувальники двічі ліквідовували пожежі в господарчих спорудах

Упродовж минулої доби, на Сумщині рятувальники двічі отримували повідомлення про пожежі в господарчих спорудах. Загоряння виникали м. Путивль та м. Конотоп.



Упродовж минулої доби, на Сумщині рятувальники двічі отримували повідомлення про пожежі в господарчих спорудах. Загоряння виникали м. Путивль та м. Конотоп.

Перший випадок зафіксовано 27 серпня об 11:15. В м. Путивль, по вул. Соборна, впритул до приватного житлового будинку горіла дерев’яна господарча споруду. Загоряння виявила сусідка, коли пожежа набула значних розмірів і виникла загроза поширення вогню на житловий будинок. Через несвоєчасність виклику, на момент прибуття рятувальників, полум’я охопило стіни, покрівлю споруди по всій площі та перекинулось на веранду. Черговому караулу 15-ї державної пожежно-рятувальної частини вдалось локалізувати пожежу об 11:49 та запобігти поширенню вогню на житловий будинок. Ліквідували пожежу о 12:42.

28 серпня о 00:25, рятувальники отримали повідомлення, що в м. Конотоп, по вул. Петра Дорошенка горить дерев’яна господарча споруда, а вогонь перекинувся на паркан сусіднього домоволодіння. Черговий караул 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини локалізував пожежу о 00:35, о 00:45 – ліквідував. Внаслідок пожежі пошкоджено: господарчу споруду по всій площі, шиферний паркан до 3 м. Вдалось врятувати 2 житлових будинки.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: