Завантаження ...

У Сумах вогнеборці вдруге ліквідовували пожежу в квартирі 9-ти поверхового житлового будинку

27 серпня о 16:26, рятувальники в другий раз продовж доби отримали інформацію про пожежу на четвертому поверсі в 9-ти поверховому житловому будинку по вул. Металургів обласного центру.



27 серпня о 16:26, рятувальники в другий раз продовж доби отримали інформацію про пожежу на четвертому поверсі в 9-ти поверховому житловому будинку по вул. Металургів обласного центру. На місце події виїжджали відділення чергових караулів 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин.

Дим, що виходив із двохкімнатної квартири побачили сусіди, які повідомили про подію консьєржа. Вже через 2 хв після виклику на місце події прибули рятувальники.

Вогонь охопив диван та речі домашнього вжитку, утворилась загроза подальшого поширення полум’я. О 16:37 пожежу локалізували, о 16:41 ліквідували.

Нагадуємо, перший виклик про пожежу в даній квартирі надходив цього ж дня о 02:33. Тоді співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій врятували 5 людей, а дев’ятьом жителя будинку організували безпечну евакуацію на вулицю.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: