Завантаження ...

У Сумах відзначили кращих волонтерів з догляду за тваринами

Напередодні Всесвітнього дня захисту безпритульних тварин керівництво міста відзначило кращих волонтерів, які допомагають КП «Центр догляду за тваринами».



Напередодні Всесвітнього дня захисту безпритульних тварин керівництво міста відзначило кращих волонтерів, які допомагають КП «Центр догляду за тваринами».

Заступник керівника обласного центру Віра Мотречко від імені очільника Сум Олександра Лисенка вручила Подяки міського голови за активну громадянську позицію та зоозахисну діяльність, популяризацію гуманних цінностей в суспільстві, відданість справі волонтерського руху та з нагоди Міжнародного дня безпритульних тварин волонтерам: Марії Корнієнко, Надії Биковій та Юлії Крюковій, а також працівнику КП «Центр догляду за тваринами» Владиславу Мошенському.

Принагідно, посадовиця зауважила, що міська влада й надалі сприятиме вирішенню питань притулку, його розвитку та покращенню умов.

«Завдяки спільним зусиллям Центр догляду за тваринами поступово крокує до європейського рівня. Ми вдячні всім, хто не стоїть осторонь та приділяє увагу цьому питанню. Позаяк дім, сімейне тепло та затишок потрібні кожній тварині і ми зробимо усе можливе задля реалізації цієї ідеї», – наголосила заступник міського голови.

Разом із тим, Віра Мотречко запропонувала сумчанам подарувати родину безпритульним тваринам, як це свого часу зробила й сама. Адже за її словами відданість та щира любов чотирилапого не залежить від породи чи виду.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: