Завантаження ...

На Сумщинів одному із районів посилили карантин

Підставою для зібрання стало запровадження протиепідемічних заходів та обмежень для запобігання поширення коронавірусу серед населення Середино-Будського району.



Сьогодні при голові райдержадміністрації Віктору Губенку у залі засідань Середино-Будської районної ради відбулось позачергове засідання районної комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з обговоренням питань щодо запобігання поширення коронавірусної інфекції СOVID-19 на території району

Підставою для зібрання стало запровадження протиепідемічних заходів та обмежень для запобігання поширення коронавірусу серед населення Середино-Будського району.

Члени комісії обговорили алгоритм дій при підозрі на захворювання, спричинене коронавірусом.

За результатами засідання були прийняті відповідні рішення :

З 26.07.2020 тимчасово призупинити рух приміського та міжміського громадського транспорту (крім маршруту Середина-Буда м. Шостка через с.м.т. Ямпіль), а також обмежити рух міжміського громадського транспорту за маршрутом «м. Суми – с.м.т Зноб-Новгородське» з кінцевою зупинкою у м.Середина-Буда до особливого розпорядження.

Проводити температурний скринінг та дезінфекцію рук відвідувачів в торгових закладах (супермаркетах) району.

Рекомендувати головам міської, селищної, сільських рад, органам державної влади, керівникам установ, організацій, підприємств скасувати або максимально перевести в режим телефонних або відеоконференцій усі нарадчі заходи та засідання колегіальних і дорадчих органів (зокрема громадських слухань і обговорень), у тому числі органів місцевого самоврядування (за винятком виключних випадків).

Скасувати до особливого розпорядження проведення особистих прийомів громадян в усіх органах державної влади та органах місцевого самоврядування.

Призупинити проведення закладами охорони здоров`я профілактичних медичних оглядів дітей та дорослого населення до особливого розпорядження.

Середино-Будська районна державна адміністрація

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: