Завантаження ...

На Сумщині поліція викрила двох конотопчан в організаці нарколабораторії

Сьогодні працівники Управління протидії наркозлочинів та слідчого управління ГУНП області затримали двох осіб, підозрюваних у виготовленні, зберіганні та збуті амфетаміну.



Сьогодні працівники Управління протидії наркозлочинів та слідчого управління ГУНП області спільно зі співробітниками СБУ під процесуальним керівництвом прокуратури області та за силової підтримки бійців КОРДу в ході проведених оперативно-розшукових заходів затримали двох осіб, підозрюваних у виготовленні, зберіганні та збуті амфетаміну.

Чоловіку та жінці близько 30-ти років, вони жителі Конотопа. Під час санкціонованого обшуку їх житла та гаражного приміщення, правоохоронці вилучили інгредієнти та лабораторне приладдя для виготовлення амфетаміну, а також близько 30 грамів вже готового до вживання «продукту».

Наразі обшуки, санкціоновані рішенням суду, тривають. В рамках відкритого за ознаками ст. 307 КК України все вилучене буде направлене на експертне дослідження. На даний час слідчі вирішують питання про оголошення затриманим підозри в організації лабораторії по виготовленню амфетаміну та у його зберіганні і збуті. Також поліцейські готують клопотання до суду про обрання затриманим міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: