Завантаження ...

На Сумщині продовжують ремонтувати міст через річку Ворскла

На автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-12 Суми - Полтава (с. Климентове) продовжуються роботи з реконструкції мостового переходу



На автомобільній дорозі загального користування державного значення Н-12 Суми - Полтава (с. Климентове) продовжуються роботи з реконструкції мостового переходу

За інформацією Служби автомобільних доріг у Сумській області, уже завершені роботи з влаштування монолітної плити на споруді; розпочались роботи з влаштування гідроізоляції водовідвідного лотка та мостової металевої бар’єрної огорожі.

А також, продовжуються роботи по влаштуванню дорожнього одягу на підходах до споруди.

Нагадаємо, під час інспектування ходу ремонтних робіт голова Сумської облдержадміністрації Роман Грищенко наголосив, що Сумщина виконує завдання Президента і продовжує масштабну реалізацію програми «Велике будівництво».

«Особисто переконався, що роботи виконуються якісно та в обумовлені терміни. Підрядник із поставленими завданнями справляється. Відтак, вже 1 серпня цього року він пообіцяв завершити реконструкцію мосту та здати об’єкт в експлуатацію», – повідомив Роман Грищенко.

За його словами, у 2020 році на завершення ремонтних робіт було виділено рекордні 68,8 млн грн. У порівнянні з фінансуванням окремо у 2018-му та 2019-му ця сума майже вдвічі більша.

«Зараз ми маємо якісно та оперативно завершити реконструкцію мостових переходів, які тривають вже кілька років, та розпочинати реконструкцію нових мостів. Це десятки об’єктів, на які буде передбачено фінансування», – підкреслив голова Сумської облдержадміністрації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: