Завантаження ...

Поліція Сумщини перевіряє законність видобування піску місцевими жителями

Майже п’ять кубометрів піску викопав і намагався непомітно перевезти один з жителів Глухівського району. Правоохоронці вилучили вантаж і транспортний засіб



Майже п’ять кубометрів піску викопав і намагався непомітно перевезти один з жителів Глухівського району. Правоохоронці вилучили вантаж і транспортний засіб та розпочали відповідну перевірку законності видобування й використання надр.

Під час патрулювання міста, працівники поліції на одній з вулиць райцентру звернули увагу на трактор з причепом. Відтак, правоохоронці зупинили транспортний засіб для перевірки вантажу та наявності у водія відповідної документації. За кермом перебував 43-річний житель району.

У кузові виявився пісок, об'ємом близько п‘яти кубічних метрів. Жодних дозвільних документів як на сам вантаж, так і на право його видобутку чи перевезення у водія не було.

Слідчо-оперативна група, викликана на місце події, цей факт задокументувала. Трактор з причепом та вантажем вилучені та поміщені на штрафмайданчик.

В поліції в рамках відкритого за ознаками за ч. 1 ст. 240 ККУ «Порушення правил охорони або використання надр» кримінального провадження перевіряються законність видобутку, використання та перевезення піску, а також встановлюється місце, звідки саме цей пісок було видобуто.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: