Завантаження ...

На Сумщині до 10 років загрожує наркоділку за збут наркотиків та утримання наркопритону

Білопільським відділом Конотопської місцевої прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 38-річного чоловіка за збут наркотичних засобів



Білопільським відділом Конотопської місцевої прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 38-річного чоловіка за збут наркотичних засобів та організацію і утримання наркопритону.

Встановлено, що, будучи наркозалежною осособою, чоловік отримував замісну терпію. При цому частину наркотиків вживав сам, а решту реалізовував відповідним особам. Зокрема, 7 квітня 2020 року в результаті проведення контролю за вчиненням злочину та невідкладного обшуку за місцем проживання наркоділка в м. Білопілля виявлено і вилучено наркотичні засоби та грошові кошти у розмірі 1000 гривень, які він отримав, реалізуючи чергову дозу наркотичного засобу «метадон».

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів), ч. 2 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів) КК України. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: