Завантаження ...

На Сумщині дільничні офіцери поліції викрили чергового любителя «дармового» алкоголю

Віскі вартістю 500 гривень викрав з супермаркету 25-річний житель Шостки. За допомогою камер відонагляду, встановлених у крамниці, чоловіка викрили поліцейські



Віскі вартістю 500 гривень викрав з супермаркету 25-річний житель Шостки. За допомогою камер відонагляду, встановлених у крамниці, чоловіка викрили поліцейські та притягли його до кримінальної відповідальності.

Про крадіжку пляшки дорогого алкоголю в поліцію повідомила управляюча одного з супермаркетів міста. Жінка розповіла, що переглядаючи запис з камер відео нагляду, встановлених в торгівельній залі магазину, вона побачила чоловіка та процес крадіжки. Злодій взяв з полиці пляшку віскі вартістю 500 гривень, заховав під верхній одяг та не заплативши за неї пройшов повз касу.

Дільничний офіцер поліції, що прибув на виклик, швидко встановив особу крадія. Ним виявився 25-річний місцевий житель. Його розшукали та допитали.

За словами чоловіка, в такий спосіб він «вирішив додати в своє життя адреналіну», -мовляв, спіймають його чи ні. Викрадений алкоголь він випив.

Відносно підозрюваного у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Остаточне покарання йому визначить суд.

Наразі чоловік повністю відшкодував власникам крамниці завданий збиток.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: