Завантаження ...

Сумщина отримала чергову допомогу від соціально відповідального бізнесу

65 тисяч масок, 850 окулярів та 2550 комбінезонів розподілили між 31 медичним закладом області. Голова Сумської облдержадміністрації Роман Грищенко поспілкувався з керівниками лікарень



65 тисяч масок, 850 окулярів та 2550 комбінезонів розподілили між 31 медичним закладом області. Голова Сумської облдержадміністрації Роман Грищенко поспілкувався з керівниками лікарень під час отримання медиками гуманітарки

«Гуманітарна допомога за ініціативи Президента України Володимира Зеленського надається централізовано. Цього разу ми забезпечуємо засобами захисту не лише заклади першої хвилі, а і всі лікарні області, – повідомив Роман Грищенко. – Допомога буде надходити й надалі. Сумська облдержадміністрація постійно координує потреби лікарень, аби усі лікарі та медичний персонал були забезпечені усім необхідним. Ми працюємо з бізнесом, окремими громадянами, які виявили бажання допомагати – їм за це велика вдячність».

За словами керівника патронатної служби Сумської облдержадміністрації Олександра Ларіна, 65 тисяч масок, 850 окулярів та 2550 комбінезонів розподілили між 31 медичним закладом області.

Спілкуючись з медиками, Роман Грищенко повідомив, що найближчим часом в лікарні надійдуть апарати ШВЛ. Хоча вже сьогодні забезпеченість області апаратами ШВЛ з розрахунку на кількість населення – одна з найвищих в Україні. Також наразі у деяких лікарнях доопрацьовується питання щодо централізованого постачання кисню.

«Через карантин я не можу зібрати медиків і разом обговорити їхні проблеми. А сьогодні, коли вони приїхали отримувати засоби захисту, є можливість запитати, які є проблемні питання. Деякі з них вирішили на місці, деякі вирішимо найближчим часом, а окремі потребують більш тривалої роботи», – додав голова Сумської облдержадміністрації.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: