Завантаження ...

Юридичні послуги можна замовити дистанційно в Сумському державному університеті

Науково-консультаційний центр правових досліджень Навчально-наукового інституту права на час карантину продовжує надавати підприємствам, організаціям, а також фізичним особам юридичні послуги



Науково-консультаційний центр правових досліджень Навчально-наукового інституту права на час карантину продовжує надавати підприємствам, організаціям, а також фізичним особам юридичні послуги, здійснюючи комунікацію з клієнтами в дистанційному режимі.

«Основна діяльність центру зосереджена на представленні та захисті прав і інтересів юридичних та фізичних осіб. Нашими клієнтами з різних питань та проблемних ситуацій є організації, що працюють на українському та зарубіжному ринках у фінансовому, виробничому секторах, а також торгівлі, будівництві тощо», - повідомив директор науково-консультаційного центру правових досліджень Ігор Каріх.

З початку карантину безпосередньо фахівці центру, а також спільно з викладачами кафедри кримінально-правових дисциплін та судочинства ННІ права СумДУ вже підготували та надали клієнтам 3 грунтовних науково-консультаційних висновки. Два з них – це правові обґрунтування та юридичні консультації при проведенні аудиторских перевірок, ще один – тлумачення окремих аспектів виконання договору будівельного підряду.

Якщо ви потребуєте науково-правової допомоги, звертайтеся до Науково-консультаційного центру правових досліджень ННІ права СумДУ – сучасної, професійної команди юристів, що допоможуть у вирішенні юридичних питань різної складності.

Детальна інформація про роботу центру – на сайті ННІ права.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: