Завантаження ...

Де у Сумах копатимуть наступного тижня: оформлено 17 дозволів на проведення земляних робіт

Управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» впродовж минулого та поточного тижнів оформило 17 дозволів на проведення земляних робіт.



Управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» впродовж минулого та поточного тижнів оформило 17 дозволів на проведення земляних робіт.

У 12 випадках йшлось про необхідність виконання аварійно-ремонтних робіт, договорів на відновлення благоустрою після проведення земляних робіт було укладено – п’ять. Закрито дозволів – 17.

Мова йшла про виконання робіт КП «Міськводоканал» за адресами: вул. Баранівська, 13, 15, 17, вул. Л. Українки, 1, 3, вул Привокзальна, 27, вул. Марата, 33-38, вул. Кругова, 19; ТОВ «Сумитеплоенерго» за адресами: вул Роменська, 94, пр-т Курський, 33, вул. Я. Мудрого, 71, вул. Прокоф’єва, 15; СМРЕМ ПАТ «Сумиобленерго» за адересами: вул. Плодова, 2, вул Білопільський шлях, 20-22; ТОВ «КК «Коменерго-Суми» за адресою: вул Бельгійська, 2 (біля 1,2 підїздів); ТОВ «Базальт-С» (улаштування пішохідної доріжки) за адресами: вул Ковпака, 87, вул Ковпака, 89, вул Ковпака, 67, вул Веретенівська; приватною особою за адресою: вул Миру, 26 (укладання тротуарної плитки та ін).

Усього з початку року управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» видало на проведення земляних робіт 191 дозвіл.

Після завершення робіт, їхні виконавці зобов’язані відновити порушені об’єкти благоустрою.

Дозволи

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: