Завантаження ...

Сумські лікарні поповнились п’ятьма кисневими концентраторами

Днями благодійний фонд «Бізнес – місту» поставив п’ять кисневих концентраторів до сумських лікарень. По два прилади до КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» та обласної інфекційної лікарні ім. З. Красовицького.



Днями благодійний фонд «Бізнес – місту» поставив п’ять кисневих концентраторів до сумських лікарень.

По два прилади до КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» та обласної інфекційної лікарні ім. З. Красовицького. Ще один передали у КНП «Клінічна лікарня № 5».

«Апарати «БІОМЕД» придбано за рахунок благодійного фонду «ТЕХНОЛОГІЯ». Вартість одного такого – 30 тис. гривень. Це медичне обладнання з подвійним потоком кисню високої концентрації, також на його дисплеї відображаються кількість включень, робочий тиск компресора, час таймера та сумарний час, що допоможе лікарям більш точно планувати і контролювати процес лікування», – інформують у благодійному фонді.

Разом із тим, до бізнес штабу було передано 100 одноразових захисних костюмів для лікувальних закладів міста від компанії «Інвентум Україна» на загальну суму 30 тис. гривень. Їх буде розподілено у рівній кількості між КНП «Дитяча клінічна лікарня Святої Зінаїди» та обласною інфекційною лікарнею ім. З. Красовицького.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: