Завантаження ...

У Сумах перший штраф за порушення правил обсервації

Зарічний районний суд міста Суми, розглянувши протокол поліції, постановив оштрафувати сумчанина за порушення правил обсервації.



Зарічний районний суд міста Суми, розглянувши протокол поліції, постановив оштрафувати сумчанина за порушення правил обсервації.

Відповідно до рішення суду, 42-річний сумчанин має сплатити 17 тис. гривень.

Загалом, за період з 17 березня по 14 квітня в провадження суддів Зарічного районного суду Сум надійшла 31 справа про притягнення осіб до адміністративної відповідальності за статтею 44-3.

Як повідомляють на сайті Зарічного районного суду міста Суми, станом на вечір 14 квітня розглянуто 27 справ.

З них на 11 правопорушників накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 17 тис. грн. Вісім правопорушників притягнуті у зв’язку з їх перебуванням у громадських місцях без засобів індивідуального захисту; одна особа притягнута до адміністративної відповідальності через перебування на вулиці без документів; одна особа притягнута за те, що нею не було припинено роботу магазину електротоварів в період запровадженого карантину та ще одну жінку, яка будучи ФОП з роздрібної торгівлі, не припинила роботу кіоску з продажу квітів.

12 справ закрито у зв’язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення (здебільшого протоколи були складені на осіб, які не здійснювали вказану у протоколах діяльність, а являлись лише найманими працівниками, тобто такі особи не були суб’єктами правопорушення).

Чотири справи закрито через малозначність, суд обмежився усним зауваженням.

Розгляд справ відбувався з урахуванням конкретних обставин справи та особи правопорушника.

Нерозглянутими залишаються чотири справи, розгляд яких призначено на 16 та 22 квітня, 8 та 13 травня.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: