Завантаження ...

Будьте уважні! На Сумщині активізувалися «псевдоподатківці»

На території м. Шостка, м. Глухів, Шосткинського, Ямпільського та Середино-Будського районів Сумської області під час пандемії коронавірусу продовжують активно працювати «псевдоподатківці».



На території м. Шостка, м. Глухів, Шосткинського, Ямпільського та Середино-Будського районів Сумської області під час пандемії коронавірусу продовжують активно працювати «псевдоподатківці».

До суб'єктів господарювання, зареєстрованих на вищезазначених територіях, надходять телефонні дзвінки від невідомих осіб, які представляються співробітниками та керівниками ДПІ Головного управління ДПС у Сумській області.

Під час телефонної розмови суб'єкту господарювання повідомляють про перевірки стосовно дотримання норм карантинного режиму та наполегливо рекомендують врегулювати питання через керівництво. При цьому зловмисники вимагають матеріальну винагороду у розмірі від 3-5 тис гривень.

Номер з якого телефонують на мобільні телефони: 0955819104

Також почали надходити дзвінки і на стаціонарні лінії зв'язку з невідомих номерів.

Просимо платників податків бути уважними, ретельно перевіряти інформацію, не дозволяти аферистам вводити себе в оману. Факти довіри шахраям завдають значних матеріальних збитків суб'єктам господарювання в ці складні часи та дискредитують податкову службу Сумщини

У черговий раз наголошуємо, що службові особи Головного управління ДПС у Сумській області, його територіальних органів не здійснюють перевірок щодо дотримання норм карантинного режиму та жодних вказівок збирати кошти від свого імені чи від імені довірених осіб не давали та давати не можуть.

Звертаємося до платників податків, тим паче в умовах сьогодення, бути свідомими та обачними, не піддаватися на провокації та у разі отримання інформації про такі пропозиції, вчинення протиправних дій від імені працівників органів ДПС під виглядом працівників Державної податкової служби або нібито від їх імені негайно повідомити відповідний підрозділ Національної поліції за номером телефону 102 або телефонувати до Антикорупційного сервісу ДПС України «Пульс» за номером телефону 0 800 501 007, напрям «4».

Сектор комунікацій ГУ ДПС у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: