Завантаження ...

Сумські прикордонники виявили порушника карантину

Державна прикордонна служба України продовжує виконання заходів щодо недопущення поширення COVID-19 на територію України. Громадянина України, який днями повернувся з-за кордону, сьогодні під ранок знову з’явився в пункті пропуску «Бачівськ».



Державна прикордонна служба України продовжує виконання заходів щодо недопущення поширення COVID-19 на територію України.

Громадянина України, який днями повернувся з-за кордону, сьогодні під ранок знову з’явився в пункті пропуску «Бачівськ». Зробив він це всупереч взятим на себе зобов’язанням, адже повертаючись з РФ до України він власноруч підписав згоду щодо обов’язкової самоізоляції.

Про виявлене правопорушення прикордонники повідомили співробітників Національної поліції, які склали на нього адміністративні матеріали за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей). Подальшу долю громадянина вирішить суд.

В черговий раз звертаємося до громадян із проханням залишатися вдома аби зменшити передачу інфекції і врятувати життя оточуючих людей, в першу чергу ваших рідних та близьких.

Вкотре наголошуємо, що за порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами, тягне за собою накладення штрафу на громадян від 17 до 34 тисяч гривень.

Підготував Роман Ткач (Сумський прикордонний загін)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: