Завантаження ...

У СумДУ розпочато цикл прямих ефірів #СумДУ_наживо

Перший прямий ефір відбувся 1 квітня на тему «Досвід онлайн технологій навчання: що доступно викладачу вже сьогодні?», який провела Ганна Швіндіна



Перший прямий ефір відбувся 1 квітня на тему «Досвід онлайн технологій навчання: що доступно викладачу вже сьогодні?», який провела Ганна Швіндіна, завідувач кафедри управління навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ім. О.Балацького. Для того, щоб зробити прямий ефір #СумДУ_наживо більш інтерактивним, спікерка контактувала з учасниками трансляції за допомогою двох платформ: Facebook та Hangouts Meet.

Наступний вебінар провів Андрій Півень, начальник центру комп'ютерних технологій СумДУ, який розповів про можливості власних мобільних пристроїв у організації навчання під час карантину й можливості організації вебконференцій та вебінарів.

3 квітня до #СумДУ_наживо долучився Микола Назаров - керівник Центру досліджень регіональної безпеки. Тема: «Зміна безпекових акцентів в Україні у зв'язку з епідемією»

Сумський державний університет продовжує прямі ефіри з науковцями та співробітниками університету, тож щоби не пропустити важливу інформацію − слідкуйте за новинами СумДУ в соціальних мережах під ніком @sumdu_ua.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: