Завантаження ...

Четверо жителів області постануть перед судом за незаконне зберігання наркотиків

Лише за одну добу правоохоронці виявили та вилучили наркотичні та психотропні засоби у жителів обласного центру, Конотопу, Кролевця та Сумського району.



Лише за одну добу правоохоронці виявили та вилучили наркотичні та психотропні засоби у жителів обласного центру, Конотопу, Кролевця та Сумського району. За даними фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження та ведуть розслідування.

У Сумах, по вул. Героїв Крут, працівники поліції зупинили 35-річного місцевого чоловіка. В ході поверхневої перевірки у нього було виявлено та вилучено 0,01 г психотропного засобу «альфасіль».

А ось дільничні офіцери поліції вилучили у 39-річного конотопчанин згорток з 6 г марихуани. Ще один пакунок з «дозою» подібної речовини поліцейські вилучили у 36-річного сумчанина. Також він зберігав 0,5 г порошкоподібної речовини блакитного кольору та саморобний пристрій для вживання наркотичних речовин.

Кролевецькі полісмени знайшли у 20-річного місцевого чоловіка згорток з 10 г марихуани та 15 шт насіння коноплі.

Всі наркотичні і психотропні речовини направлені на експертизу.

За кожним з цих фактів поліцейські відкрили кримінальні провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України, та ведуть досудові розслідування.

За зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту зловмисникам може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: