Завантаження ...

На Сумщині судитимуть чоловіка за контрабанду майже 2,5 кг канабісу

Прокуратурою Сумської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 45-річного громадянина України, який також має громадянство Російської Федерації



Прокуратурою Сумської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 45-річного громадянина України, який також має громадянство Російської Федерації, за фактом контрабанди наркотичного засобу «канабіс» у великих розмірах (ч. 2 ст. 309 та ч. 2 ст. 15/ч. 2 ст. 305 КК України).

За версією слідства, 7 лютого 2020 року в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Бачівськ» прикордонники Сумського загону під час перевірки автомобіля марки «Nissan» з російською реєстрацією в особистих речах пасажира виявили 18 згортків наркотичного засобу «канабіс» вагою близько 2,5 кг, який він мав намір перемістити через митний кордон України на територію Російської Федерації.

Досудове слідство здійснювалось співробітниками Служби безпеки України в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Прес-служба прокуратури Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: