Завантаження ...

На Сумщині поліцейські розкрили крадіжку з електроінструментів та повернула власнику його майно

Про пошкоджені двері господарського приміщення та зникнення запчастин і інструментів на лінію «102» повідомив власник викрадених речей, 37-річний житель села Воздвиженське Ямпільського району.



Про пошкоджені двері господарського приміщення та зникнення запчастин і інструментів на лінію «102» повідомив власник викрадених речей, 37-річний житель села Воздвиженське Ямпільського району. На місце події негайно виїхали працівники місцевого відділку поліції у складі слідчо-оперативної групи.

Заявник розповів: через життєві обставини він тривалий час змушений був винаймати житло у свого знайомого, але кілька днів тому переїхав. І залишив на тимчасове зберігання у господаря садиби деяке своє майно. Речі знаходились у літній кухні. Невідомий злодій, зірвавши замок з дверей, виніс трифазний електродвигун, шини, деталі до бензопили, дві автомобільні камери, три водяних насоси та сумка з запчастинами.

«Зібравши всі матеріали по справі, ми прийняли рішення перевірити тих жителів села, хто раніше вже потрапляв в поле зору поліції за скоєння аналогічних злочинів, - коментує ситуацію Віталій Єрохов, начальник відділення поліції. - І таким чином вийшли на місцевого 20-річного юнака. Хлопця знайшли та опитали, і він зізнався у вчиненні крадіжки».

За словами підозрюваного, він зірвав навісний замок металевою «фомкою». Зайшовши до приміщення, знайшов поліетиленовий мішок і склав усі вподобані речі. «Здобич» сховав неподалік, у нежилому будинку. Речі планував забрати пізніше, коли знайде на них покупця.

Наразі слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка».

Юнаку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: