Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу виявлено 26 боєприпасів

17 березня групою піротехнічних робіт проведено роботи зі знешкодження одного 152 мм артилерійського снаряду, який раніше виявили в с. Хухра Охтирського району.



17 березня групою піротехнічних робіт Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни), проведено роботи зі знешкодження одного 152 мм артилерійського снаряду який раніше виявили в с. Хухра Охтирського району. Небезпечний предмет був вивезений у спеціально відведене місце та знищені шляхом підриву.

Цього ж дня, о 13:00 на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про виявлення шести 55 – мм мінометних мін, семи детонаторів, десяти 76 – мм та трьох 45 – мм артилерійських снарядів, у лісі поблизу с. Перекопівка Роменського району на відстані 300 м від житлових будинків.

На місці виявлення вибухонебезпечних предметів встановлено охорону та надано заявку на знешкодження до Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області (м. Ромни).

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: