Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу рятувальники двічі ліквідовували пожежі в житлових будинках

1 березня о 19:24, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку на 2 – х господарів по вул. Миру в м. Буринь. Про пожежу повідомила господиня



1 березня о 19:24, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку на 2 – х господарів по вул. Миру в м. Буринь. Про пожежу повідомила господиня, яка відчула різкий запах диму в приміщення. На місце події було направлено черговий караул 23 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено стелю на площі до 2 кв. м та речі домашнього вжитку. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту будівлі.

19:35 загоряння локалізували, а о 19:50 – витративши на гасіння близько 1 тони води, повністю ліквідували.

Схожий випадок, цього ж дня, мав місце в с. Мазівка Путивльського району. О 19:27, до Служби порятунку, надійшло повідомлення, що по вул. Набережна загорівся житловий будинок. Про пожежу повідомив господар. На місце події було направлено черговий караул 15 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

О 19:55 вогнеборці локалізували загоряння, а о 20:43 – повністю ліквідували.

Всього на гасіння пожеж було залучено 3 одиниці спецтехніки та 8 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: