Завантаження ...

На Сумщині вогнеборці затушили житловий будинок

20 лютого о 10:33, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Цигикала в с. Перемога, Глухівського району.



20 лютого о 10:33, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку по вул. Цигикала в с. Перемога, Глухівського району. Про пожежу повідомив випадковий перехожий, який побачив дим та полум’я з вікон будівлі. На місце події направили черговий караули 19 – ї Державної пожежно – рятувальної частини, 39 – го пожежно – рятувального посту та місцеву пожежну команду с. Уздиця.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено горищні конструкції на площі до 30 кв. м, стіни на площі до 75 кв. м, меблі та речі домашнього вжитку. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах для захисту органів дихання. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від водонапірної башти, яка знаходилась на відстані 1 км від осередку горіння.

О 11:25 загоряння локалізували, а о 13:12 0 витративши на гасіння близько 30 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці техніки і 9 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій та 1 автомобіль і 2 працівники місцевої пожежної команди с. Уздиця.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: