Завантаження ...

У Сумському районі рятувальники ліквідували загоряння в житлових будинках

10 лютого о 21:54 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на площі Миру в с. Миловидівка, Сумського району. Про загоряння повідомила господиня



10 лютого о 21:54 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на площі Миру в с. Миловидівка, Сумського району. Про загоряння повідомила господиня, яка побачила вогонь з – під покрівлі будинку. На місце події було направлено чергові караули 1 – ї Державної пожежно – рятувальної частини та 29 – го Державного пожежно – рятувального посту.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено стіни на площі до 4 кв. м. та димар житлового будинку. Існувала загроза подальшого поширення вогню на решту житлового будинку.

О 23:07 рятувальникам вдалось зупинити подальше поширення вогню. О 00:31 пожежу приборкали.

Цього ж дня, схожий випадок мав місце в і в Липоводолинському районі. О 22:12 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що по вул. Надлісся в с. Панасівка загорівся житловий будинок. Про пожежу повідомив випадковий сусід. На місце події було направлено черговий караул 17 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

О 22:38 вогнеборці локалізували загоряння, а о 01:04 – повністю ліквідували.

Всього на гасіння пожеж було залучено 3 одиниці спецтехніки та 10 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: