Завантаження ...

Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти - серед кращих у міжнародному рейтингу Webometrics

У січні 2020 року, Комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти увійшов до ста кращих закладів вищої освіти України



За результатами Міжнародного рейтингу Webometrics, опублікованими у січні 2020 року, Комунальний заклад Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти увійшов до ста кращих закладів вищої освіти України, посівши 63 позицію (у 2018 році – 69 позиція). В обласному розрізі інститут посідає 2 позицію, поступившись Сумському державному університету.

Міжнародний рейтинг Webometrics є найбільшим за кількістю учасників. Він оцінює більше 25 тисяч закладів вищої освіти світу (в тому числі й 326 українських) та визначає академічний рейтинг університетів. Через наукометричні та вебометричні показники оцінюються всі аспекти діяльності вишів: наукову, навчальну, культурну, соціальну, спортивну тощо. Саме цим він відрізняється від інших Інтернет-рейтингів.

В останній версії рейтингу було вдосконалено алгоритм обрахунку Інтернет-цитувань з метою мінімізації штучних впливів на результат.

Інститут робить впевнені кроки до відкритості і доступності всіх своїх ресурсів, спрямованих на допомогу сучасному вчителеві щодо реалізації інноваційних педагогічних технологій, професійного вдосконалення педагогічних та керівних кадрів системи освіти відповідно до вимог розвитку освіти та викликів сучасного суспільного розвитку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: