Завантаження ...

На Сумщині поліцейські оперативно розкрили дві крадіжки, скоєні з нежилих приміщень

Від рук злодіїв потерпіли жителі сіл Боромля та Кам‘янка. В першому випадку зловмисник спокусився на металеві вироби господарського призначення, у другому – крадій поцупив двигун до циркулярки.



Від рук злодіїв потерпіли жителі сіл Боромля та Кам‘янка. В першому випадку зловмисник спокусився на металеві вироби господарського призначення, у другому – крадій поцупив двигун до циркулярки. Поліцейські розшукали викрадене майно і повернули його власникам.

Працівники поліції з‘ясували: раніше судимий 47-річний житель Боромлі з приміщення літньої кухні своєї сусідки виніс металевий балон, ванну та газову плиту.

«Наші оперативники встановили: викрадені речі чоловік збув випадковій людині, - розповідає Дмитро Станішевський, начальник Тростянецького відділення поліції. - Повз будинок підозрюваного проходить траса обласного значення. Він зупинив першу ж проїжджаючу ГАЗель і запропонував водію купити в нього металеві вироби, які нібито належать його брату, за 500 гривень. Той погодився. А за кілька годин автомобіль з викраденим майном був зупинений поліцейськими на території іншого району. Тож всі викрадені речі були вилучені та повернуті власниці».

Від рук свого сусіда, неодноразово судимого 25-річного молодика, потерпіла й 48-річна жителька села Кам‘янка. Злодій, скориставшись тривалою відсутністю господині, вкрав з гаражного приміщення дачі двигун до станка циркулярної пилки. Однак збути його не встиг – поліцейські оперативно викрили злодія і вилучили у нього чуже майно, яке згодом повернули власниці.

В поліції за обома випадками слідчі відкрили кримінальні провадження за ознаками ч.3 ст. 185 КК України. Обом підозрюваним загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: