Завантаження ...

Сумчанка з «бронзою» кубка IBU

Україна - бронзовий призер одиночній змішаної естафети. У словацькому Брезно-Осрблі сьогодні стартував п'ятий етап Кубка IBU, перенесений сюди з польського Душники-Здруй.



Україна - бронзовий призер одиночній змішаної естафети.

У словацькому Брезно-Осрблі сьогодні стартував п'ятий етап Кубка IBU, перенесений сюди з польського Душники-Здруй. Першими в боротьбу за нагороди вступили учасники одиночній змішаної естафети, пише biathlon.com.ua.

Український дует Віталій Труш / Юлія Журавок (в цей раз чоловіки стартували першими, а дівчата фінішували) залишив в цій гонці дуже приємне враження, постійно залишаючись в групі команд, що борються за медалі. У швидкості наші спортсмени кілька поступалися суперникам, але при цьому відігравалися за рахунок хорошої роботи на вогневих рубежах. За всю гонку наші біатлоністи використовували всього два запасних патрона, ставши кращими серед усіх команд по точності стрільби!

Доля призового місця для нашої естафети вирішувалася на заключному етапі в гострому суперництві сумчанки Юлії Журавок та німкені Штефані Шерер. На четвертий відрізок обидві пішли синхронно, і так само разом провели три кола з перервами на стрілянину. Все вирішило фінішне прискорення, в результаті якого Юля випередила суперницю на 0,2 секунди і принесла команді бронзу.

Золото гонки завоювали норвезькі біатлоністи Ендре Стрёмсхейм м Каролін Ердаль, підхопили переможну естафету у своїх старших колег в Кубку світу. Уже до середини гонки скандинавська збірна оформила 17-секундний перевагу над основними переслідувачами з Франції і до фінішу збільшила його до півхвилини, незважаючи на «зайві» три промахи в порівнянні з французами.

Сьогодні в Брезно-Осрблі пройде класична змішана естафета.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: