Завантаження ...

СНАУ проводить навчання для фахівців провідних компаній-постачальників сільгосптехніки

Для того, щоб постійно залишатися на хвилі інновацій українським фахівцям з поставки та обслуговування сільськогосподарської техніки необхідно постійно підвищувати свою компетенцію



Сучасний агробізнес неможливий без передових технологій, надпотужного та надійного обладнання. Для того, щоб постійно залишатися на хвилі інновацій українським фахівцям з поставки та обслуговування сільськогосподарської техніки необхідно постійно підвищувати свою компетенцію, адже технології не стоять на місці.

Саме з цією метою 13 січня у Сумському національному аграрному університеті розпочалося навчання для сервісних інженерів компанії «Юпітер 9 Агросервіс», що є лідером з постачання техніки від таких гігантів виробництва, як John Deere, Väderstad, Manitou, Geringhoff, Mitas та Trelleborg на території Сумської, Київської та чернігівської областей.

Впродовж тижня близько 100 учасників навчальної програми зможуть ознайомитись із особливостями налаштування та експлуатації провідних моделей сільськогосподарської техніки та відпрацювати практичні навички з обслуговування, пошуку та усунення несправностей в Центрі точного землеробства СНАУ.

«Приємно відзначити, що переважна частина персоналу сервісної служби цієї компанії складають наші випускники. Сьогодні це успішні молоді люди з високим рівнем доходу і перспективами на майбутнє», – зауважив ректор СНАУ Володимир Ладика. Він також підкреслив важливість освоєння надсучасних технологій для розвитку агропромислової сфери в Україні та залучення до неї молодих фахівців: «Щоб до нас захотів прийти мотивований студент з високим показником по вступним випробуванням, він повинен побувати у класі штучного інтелекту, потім перейти у клас робототехніки і з рештою опинитися у класі віртуальної реальності», – сказав Володимир Іванович.

Сподіваємось, що кожен з учасників впродовж навчання отримає саме ті знання, які необхідні йому для подальшого професійного зростання та кар’єрного розвитку.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: