Завантаження ...

Обережно! У Сумах працює шахрайка, яка видурюює гроші у літніх людей.

26 травня до 80-річної пенсіонерки Елеонори Петрівни, що проживає на вулиці Новомістинській в Сумах, хтось постукав у двері. Коли господарка відчинила двері, то побачила невисоку худорляву дівчину з поліетиленовим пакетом у руці. «Здраствуйте, я до Вас за дорученням вашої доньки.

26 травня до 80-річної пенсіонерки Елеонори Петрівни, що проживає на вулиці Новомістинській в Сумах, хтось постукав у двері. Коли господарка відчинила двері, то побачила невисоку худорляву дівчину з поліетиленовим пакетом у руці. «Здраствуйте, я до Вас за дорученням вашої доньки. Ось вона передала Вам пакет з одягом, а мені сказала щоб Ви передали їй через мене 2000 грн., їй терміново потрібно…», – з ходу почала розмову чорнява гостя, – «Тільки не запитуйте нічого, вона Вам потім сама все розповість». Бабуся прийняла пакет з ганчір’ям, та віддала відвідувачці 1700 гривень – більше вдома не було. І лише через декілька хвилин, аналізуючи все, що тільки-но трапилося, вирішила подзвонити двом своїм дочкам. Ті виявилися живими і здоровими і, звісно, жодних доручень взяти у матері гроші нікому не давали.

Наступного дня аналогічний випадок трапився у будинку №28/1 по вулиці Харківській Невідома жінка ромської зовнішності назвалася знайомою невістки постраждалої і видурила у своєї жертви, теж 80-річної жінки, 400 грн. Просто у бабусі більше не було…

Прикмети зловмисниці: жінка імовірно ромської національності, на вигляд 30 років, зріст 160-165см., волосся темне, очі темні, мова швидка та змішана. Була одягнута в білу кофту, сіро-блакитну трикотажну жилетку, брюки світлі облягаючі, взуття світле. При собі мала жіночу сумку темного кольору, прикрашену стразами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: