Завантаження ...

Сумські телевізійники стали свідками спроби самогубства (відео)

Знімальна група АкадемTV готувала черговий матеріал у випуск новин. Інтерв’ю у начальника прес-служби міської міліції вирішили взяти на Харківському мосту запланована зйомка не вдалася тому, що в об’єктив відеокамери потрапила інша картинка: людина вирішила стрибнути з Харківського мосту, її кинулися рятувати всі учасники зйомочного процесу. 

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 1 хв. 07 сек.  
Розмір відео - 4,33 Mb 


Знімальна група АкадемTV готувала черговий матеріал у випуск новин. Інтерв’ю у начальника прес-служби міської міліції вирішили взяти на Харківському мосту запланована зйомка не вдалася тому, що в об’єктив відеокамери потрапила інша картинка: людина вирішила стрибнути з Харківського мосту, її кинулися рятувати всі учасники зйомочного процесу. Героєм дня став майор міліції Володимир Кузьменко.

Оператор ще не встиг дістати камеру, як редактор АкадемTV та запрошений на інтерв’ю прес-секретар міліції побачили невідомого чоловіка, котрий переліз через перила мосту і стрибнув у річку. Усе відбулося за лічені хвилини. Крига не пробилася одразу після падіння, тому самогубець вдарився спиною об лід, а потім, ставши на коліна, почав розширювати ополонку.

автор: І. Стрельцов
оператор: О. Брусовцов
MistoSumy.com за матеріалами АкадемTV
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: