Завантаження ...

У Сумах можна отримати "гуманітарку"

У Сумах можна отримати "гуманітарку" фото

Гуманітарну допомогу будуть видавати у місті Суми. Подробицями поділилася Сумська обласна організація Товариства Червоного хреста.

Як повідомила сьогодні, 1 червня, Сумська обласна організація товариства Червоного хреста, у Сумах деякі групи населення зможуть отримати гуманітарну допомогу. Відсьогодні внутрішньопереміщені особи, люди віком від вісімдесяти років, особи з інвалідністю першої та другої груп та дитинства до 18 років, багатодітні родини й матері-одиначки зможуть отримати відповідну допомогу. Однак, за наявності паспорта або інших документів, які підтверджують категорію особи. 

Щоб отримати допомогу, треба залишити заявку за телефоном 095 772 72 13. Телефонувати можна з 10 до 15 з понеділка по п'ятницю, субота і неділя - вихідні. День видачі призначається після того, як особа залишить заявку. Допомогу видають усі дні з 10 до 15, крім понеділка та вихідних. 

 

"Мешканцям міста Суми. З 1 червня 2022 року ми покращуємо та нормалізовуємо порядок надання гуманітарної допомоги сум'янам. За три місяці, що триває війна вже тисячі мешканців міста Суми та найвіддаленіших куточків області отримали допомогу ТЧХУ. Завжди раді Вам допомогти," - пишуть в організації. 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: