Завантаження ...

Команда футзаліста з Сум вийшла в півфінал Євро-2022

Команда футзаліста з Сум вийшла в півфінал Євро-2022 фото

31 січня команда Артема Фаренюка обійшла Казахстан та вийшла в півфінал чемпіонату Європи з футзалу.

Артем Фаренюк – спортсмен-футзаліст і житель Сум, що нещодавно увійшов до складу збірної України. Він став гравцем-універсалом і 17 січня поїхав до Амстердаму на чемпіонат. Там українська команда повинна була зіграти із Сербією, Португалією та Нідерландами. Першу країну вдалося розгромити із рахунком 6:1 на користь збірної України, обом іншим “наші” поступилися з рахунками 0:1 та 2:3 відповідно. Сам Фаренюк участь у деяких матчах, у тому числі з Казахстаном, не брав через отриману травму. 

Однак, попри кадрові проблеми, збірній України вдалося обійти команду четвертої в рейтингу УЄФА країни – Казахстану, та вийти у півфінал Євро-2022 з рахунком 5:3. Перепону у вигляді чверть фіналу Україна обійшла із шостої спроби, уперше за 17 років.

Важливий матч для української збірної відбудеться 1 лютого о 18 годині. У цей день пройде протистояння Росії та Грузії, яке вирішить, з ким у півфіналі зустрінуться наші спортсмени. Сам півфінал проведуть 4 лютого, а фінал, де, можливо, вдасться побачити й Артема Фаренюка, через дві доби – 6 лютого.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: