Завантаження ...

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про проведення робіт на будинкових мережах 20 квітня 2021

Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.



Відділ «Служба 15-80» повідомляє про регламентні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах, які вимагають відключення води.

Йдеться про будинки за адресами: вул. Леваневського, 26 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі), вул. Горького, 40 (установка лічильників гарячої та холодної води в квартирі), вул. Заливна, 31 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирах), пр-т М. Лушпи, 9 (заміна труб гарячої та холодної води в квартирі), вул. Героїв Крут, 26 (заміна кранів гарячої та холодної води в квартирі), вул. вана Сірка, 2 (заміна каналізаційного трійника в квартирі), вул. Котляревського, 2/9 (заміна вентиля холодної води в квартирі), вул. Іллінська, 51Г (заміна кранів гарячої води в квартирі), вул. Іллінська, 51Г, вул. Інтернаціоналістів, 43, вул. Ярослава Мудрого, 57 (заміна труб гарячої та холодної води в квартирі), вул. Лермонтова, 15 (заміна стояка гарячої води в квартирі), вул. Інтернаціоналістів, 12 (заміна стояків холодної та гарячої води в квартирі)

Працівники відділу «Служба 15-80» тримають питання на контролі та проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: