Завантаження ...

На Сумщині продовжують виявляти боєприпаси часів Другої світової війни

Протитанкову міну, гранату та корпус гранати часів Другої світової війни виявили громадяни протягом вихідних у Сумах, Ромнах та Охтирському районі.



Протитанкову міну, гранату та корпус гранати часів Другої світової війни виявили громадяни протягом вихідних у Сумах, Ромнах та Охтирському районі. Місця виявлених «знахідок» правоохоронці взяли під охорону до приїзду саперів.

Під час прибирання території навколо одного із дошкільних закладів обласного центру виявлено корпус гранати «Ф-1» без запалу часів Другої світової війни.

Протитанкову міну часів Другої світової війни виявили громадяни у селі Подлозіївка Охтирського району під час проведення земляних робіт.

У місті Ромни під час демонтажу господарського приміщення виявлено гранату часів Другої світової війни зі слідами корозії.

На місцях виявлення боєприпасів виставлено охорону поліції до приїзду саперів. Небезпечні «знахідки» підлягають вилученню та знищенню на полігоні.

Поліція вкотре нагадує громадянам, що у випадку виявлення зброї, боєприпасів чи інших вибухових предметів необхідно негайно припинити всі роботи в місці їх виявлення. Категорично заборонено торкатися чи пересувати такі предмети, здійснювати з ними будь-які самостійні дії, тим паче намагатися їх знищити. Натомість слід відразу повідомити про це за номером «102» або «101».

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: