Завантаження ...

На Сумщині за минулу добу вогнеборці двічі ліквідовували загоряння легкових автомобілів

24 січня о 10:30, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння легкового автомобіля SKODA «Fabia» по вул. Незалежності в м. Охтирка.



24 січня о 10:30, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння легкового автомобіля SKODA «Fabia» по вул. Незалежності в м. Охтирка. Про пожежу повідомив власник автівки. На місце події було направлено черговий караул 6 – ї Державної пожежно – рятувальної частини.

На момент прибуття підрозділів вогонь охопив моторний відсік. О 10:34 загоряння локалізували, а о 10:35 - ліквідували.

Цього ж дня, о 20:14 схожий випадок мав місце і в м. Шостка, де на подвір’ї приватного домоволодіння, загорівся легковий автомобіль «AUDI». Про пожежу повідомив власник автомобіля, який побачив дим з – під капоту. На місце події було направлено черговий караул 4 – ї Державної пожежно – рятувальної частини. О 20:25 загоряння локалізували, а о 20:36 –ліквідували.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено салон автомобіля, лакофарбове покриття, електромережу автомобіля, лобове скло, передній бампер, капот, відсік двигуна, та акумулятор.

Всього на гасіння було залучено 4 одиниці спеціальної техніки та 15 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: