Завантаження ...

Сумська міська галерея знову чекає на своїх відвідувачів

У вівторок, 26 січня, після тривалої перерви у зв’язку з локдауном, міська галерея відчиняє двері для сумчан та гостей міста, презентуючи фотовиставку «Іmage» та виставку живопису «Вартові легенд».

У вівторок,

26 січня, після тривалої перерви у зв’язку з локдауном, міська галерея відчиняє двері для сумчан та гостей міста, презентуючи фотовиставку «Іmage» та виставку живопису «Вартові легенд».

У роботах учасників міського фотоклубу «Імпульс», що зібрані для фотовиставки «Іmage», глядач побачить надзвичайну любов майстрів фотографії до своєї роботи, схоплену в об'єктив камери, зокрема, різноманіття життя, живе спілкування, емоції, думки та ідеї.

А от молода мисткиня Юлія Голінько в художній виставці «Вартові легенд» розповість які ж магічні істоти оберігають сни людей.

«У кожної живої душі є власний вартовий: чи то котик, лев або навіть жабка. Так, і кожна картина несе свій особливий секрет: вдень ви бачите в них звичайний живий світ, а вночі цей світ набуває магічної сили», – підкреслила художниця, адже її картини написані акриловою та флуоресцентною фарбою, що «оживають» по-іншому при нічному світлі.

Обидві виставки триватимуть до 7 лютого.

Вхід вільний, але з дотриманням усіх карантинних вимог.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: