Завантаження ...

На Сумщині 13 січня вогнеборці ліквідували загоряння житлового будинку на двох господарів

13 січня о 13:27, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння в житловому будинку на 2 – х господарів по вул. Замкова в м. Білопілля.



13 січня о 13:27, до Служби порятунку 101, надійшло повідомлення про загоряння в житловому будинку на 2 – х господарів по вул. Замкова в м. Білопілля. Про пожежу повідомив власник, який відчув різкий запах диму в приміщенні. На місце події було направлено черговий караул 20 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено перекриття на площі до 1 кв. м. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту приміщення.

О 13:50 загоряння локалізували, а о 13:57 – витративши на гасіння близько 0,5 тонни води, повністю ліквідували на початковій стадії, а тому житло громадян вдалось врятувати від знищення.

Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 7 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За попередніми висновками фахівців причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при використанні пічного опалення.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: