Завантаження ...

На Сумщині поліцейські викрили чоловіка у скоєнні крадіжки сусідського телефону

Зловмисник скористався довірливістю сусіда, який ненадовго залишив його самого у коридорі своєї квартири, та викрав з тумби залишений там гаджет.



Зловмисник скористався довірливістю сусіда, який ненадовго залишив його самого у коридорі своєї квартири, та викрав з тумби залишений там гаджет. Правоохоронці не тільки швидко встановили місцеперебування підозрюваного, а й повернули мобільний власнику.

В поліцію з заявою про крадіжку звернувся 34-річний житель Шостки. Чоловік розповів, що до його квартири прийшов сусід та попросив цигарку. Поки заявник ходив до кімнати за сигаретами, візитер забрав з тумби мобільний телефон і зник.

Поліцейські швидко встановили місцеперебування підозрюваного. Зловмисник, раніше судимий 36-річний чоловік, викрадений чужий телефон відніс до свого знайомого, і взамін залишеного у заклад гаджету взяв у борг 100 гривень.

Правоохоронці телефон вилучили та повернули власнику.

У своє виправдання зловмисник каже, що йому терміново потрібні були гроші на спиртне.

У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує до п’яти років розбавлення волі. Проте остаточне покарання йому визначить суд.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: