Завантаження ...

Підприємці Сумщини продовжують отримувати допомогу по частковому безробіттю

Сумська обласна служба зайнятості продовжує надавати допомогу по частковому безробіттю на період карантину, утримуючи лідерські позиції.



Сумська обласна служба зайнятості продовжує надавати допомогу по частковому безробіттю на період карантину, утримуючи лідерські позиції. «Сумська область є одним із лідерів серед областей України по кількості звернень від представників малого та середнього бізнесу. Тут спрацювала на позитив активна інформаційно-роз’яснювальна робота. З майже 100 млн грн, передбачених на допомогу по частковому безробіттю на період карантину, 92 млн грн (станом на 1 жовтня поточного року) вже витрачено на фінансову підтримку представників малого та середнього бізнесу», - зазначив директор обласного центру зайнятості Володимир Підлісний.

До обласної служби зайнятості, станом на 1 жовтня 2020 року, подано 11,8 тис. пакетів документів для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину для 17,5 тис. осіб. З них: 10,2 тис фізичними особами-підприємцями та 1,6 тис. роботодавцями для 7,3 тис. найманих осіб.

Прийнято 11,6 тис. позитивних рішень щодо надання допомоги по частковому безробіттю. З них: 10,1 тис. - по фізичним особам-підприємцям, які не використовують найману працю, 1,5 тис. рішень - по роботодавцям, на покриття витрат на заробітну плату 7 тисячам найманих працівників.

Сумський обласний центр зайнятості 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: