Завантаження ...

СумДУ зустрічав гостей з Університету імені Альфреда Нобеля

30 вересня Сумський державний університет у рамках налагодження співпраці і взаємовигідних відносин відвідали представники Університету імені Альфреда Нобеля (м.Дніпро)



30 вересня Сумський державний університет у рамках налагодження співпраці і взаємовигідних відносин відвідали представники Університету імені Альфреда Нобеля (м.Дніпро). Очолив делегацію віцепрезидент Сергій Холод.

Упродовж дня відбулись робочі зустрічі представників делегації з ректором СумДУ Анатолієм Васильєвим, першим проректором Василем Карпушею, проректором Володимиром Любчаком, начальником управління міжнародного співробітництва Костянтином Кириченком.

Гості ознайомилися з окремими напрямками організації освітнього процесу в нашому університеті, зокрема, роботою у сфері міжнародного співробітництва, а також інноваційними технологіями, що сприяють якісному дистанційному навчанню студентів. Під час оглядової екскурсії учасники делегації відвідали онлайн-студію, навчально-дослідницьку лабораторію віртуальної та доповненої реальності «Ulab», ознайомились із можливостями створення навчальних матеріалів з використанням віртуального фону у відеостудії СумДУ.

СумДУ вже багато років успішно співпрацює з багатьма закладами вищої освіти України, а також вишами Європи та світу у різних сферах науково-освітньої діяльності, тож сподівається на плідне партнерство із Університетом імені Альфреда Нобеля.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: