Завантаження ...

Уже завтра в Сумах стартує найочікуваніший фестиваль вуличного мистецтва «Харитоненко-фест – 2020»

Відділ культури нагадує, протягом трьох днів у Сумах триватиме фестиваль вуличного мистецтва «Харитоненко-фест – 2020»



Відділ культури нагадує, протягом трьох днів у Сумах триватиме фестиваль вуличного мистецтва «Харитоненко-фест – 2020», в рамках якого на містян та гостей обласного центру чекає оригінальна та незабутня програма.

Урочисте відкриття фестивалю, за інформацією організаторів, відбудеться у п’ятницю, 25 вересня, о 19:00.

Протягом півтори години на Покровській площі та на вул. Соборна проходитиме виставка десяти найкращих живих скульптур України. Серед таких й учасник фестивалю «Живі статуї у Дафі», двічі призер, учасник фестивалю в Брюсселі «Statues en Marche», – Микола Федосов («Мирний воїн»). Мета персонажа – спрямувати людину до самопізнання, самоповаги й любові до внутрішнього «я». Адже життя, то цінний дар, і, кожна мить, прожита в любові та вдячності є надто важливою.

Наступного дня, 26 вересня, за тими ж адресами, артисти дивуватимуть глядачів з 16:00 по 20:00. А от виступ лялькаря проходитиме з 16:00 по 20:00 у сквері Щастя.

У неділю, 27 вересня, виставка живих скульптур локалізується на площах Покровська і Театральна з 15:00 до 18:00. О 17:00 для охочих дізнатися більше про місто над Пслом проведуть екскурсію Сумами, втім учасників попереджають – кількість місць обмежена та за попереднім записом. Фінішує фестиваль о 18:00.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: