Завантаження ...

На водоймах Сумщини упродовж тижня загинуло четверо людей

Незважаючи на те, що літо вже добігає кінця це впливає на кількість відпочивальників на водоймах. На жаль, не всі зрозуміли, що поведінка на воді потребує крайньої обережності.



Незважаючи на те, що літо вже добігає кінця це впливає на кількість відпочивальників на водоймах. На жаль, не всі зрозуміли, що поведінка на воді потребує крайньої обережності. Як наслідок - на водних об’єктах області упродовж тижня загинуло 4 людей, з них 2 - упродовж минулої доби.

9 серпня у м. Суми в районі вул. Прокоф'єва місцеві жителі підняли з р. Псел тіло людини чоловічої статі. Цього ж дня в с. Чаплище, Путивльського району працівниками обласної рятувально-водолазної служби було піднято з р. Сейм тіло чоловіка, 1988 р.н. Обставини даних випадків з'ясовували правоохоронці.

Загалом у поточному році на водоймах Сумщини загинуло 45 людей, з них 35 осіб з початку червня, серед них двоє дітей. Щоб запобігти трагічним випадкам треба пам’ятати, що не можна: залишати дітей без нагляду, заходити у воду в нетверезому стані, купатися в незнайомих і необладнаних для цього місцях, запливати занадто далеко від берега. Треба слідкувати один за одним, щоб у екстремальній ситуації вчасно надати необхідну допомогу. Від відповідальності та обережності залежить безпека вашого відпочинку!

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: